5 Easy Facts About κυπαρισσια διαμονη Described

Wiki Article

Στη φυλακή με απόφαση του αυτόφωρου Μονομελούς Πλημελλειοδικείου

* Rooms Left refers to the volume of rooms still left on Booking.com at the lowest charge provided. Other rooms may be offered on other sites.

Στεριά στον ορίζοντα δεν υπάρχει –πέρα μακριά, στη νοητή ευθεία βρίσκεται η Μήλος, αλλά όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τη διακρίνεις.

Πολύ ήσυχο, χαλαρωτικό και γραφικό χωριό. Πολύ γαλήνιος κόλπος με πεντακάθαρα νερά. Αλλά βαθιά θάλασσα για μικρά παιδιά. Ευτυχώς η παραλία δεν είναι οργανωμένη με μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, έτσι απολαμβάνει κάποιος τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Λέει το πρωινό καφεδάκι και χαλάρωμα στην καφετεριούλα του μετά το μπάνιο, θαύμα...

– Εορτασμός Αγίας Τριάδας στην Κυπαρισσία (Άνω πόλη), το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Είναι δυνατόν να μη χαζεύεις τέτοια θέα με τις ώρες; Φυσικά και όχι. Εδώ πέρα βλέπουμε όλη την πόλη με την όμορφη γαλάζια θάλασσα.

Αφού τελειώσαμε το φαγητό, οι φωτογράφοι συλλέγαν υλικό κι εγώ έγραφα στο μπλοκάκι μου ό,τι χρήσιμη πληροφορία έβρισκα.

Η Μεγάλη Άμμος είναι αυτή που κοιτά κατάματα τον ήλιο να ανατέλλει από τα νερά του Μυρτώου, που φτάνουν μέχρι τη γραμμή του ορίζοντα, γιατί here ορατή στεριά απέναντι δεν υπάρχει.

Κάτω από τον Πάρνωνα και στις ακτές του Μυρτώου υπάρχει ένα χωριό που θυμίζει ελληνικό νησί πριν την τουριστική ανάπτυξη ΑΠΟ ΤΟΝΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟ

It looks like you were being misusing this function by likely also fast. You’ve been temporarily blocked from applying it.

The tiny team dimension usually means you will get to know All people and will form lasting friendships. I extremely endorse this for anyone touring alone since on this excursion, you’re not!

ΚΡΑΤΗΣΗ Τρίκλινο Δωμάτιο με θέα στην θάλασσα

Στην Καλαμάτα μπορείτε να φτάσετε και αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Επίσης, ο νομός συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα Κύθηρα και τον Κίσσαμο Χανίων.

Report this wiki page